Advertorial van INGZO SCOOR JE PUNTEN MET ING PUNTEN

Wie een betaal- en spaarrekening heeft, krijgt automatisch ING Punten. Die gebruik je voor aantrekkelijke kortingen op meer dan 1.000 artikelen. Bekijk in de vernieuwde ING winkel de vele aanbiedingen.

Bij ING kun je Punten scoren. Je ontvangt Punten bijvoorbeeld als extraatje bij je opgebouwde rente. Maar ook voor een be­taling met je ING creditcard, voor het installeren van de Mobiel Bankieren App en voor het sturen van een Betaal­verzoek. Met je Punten shop je voordelig in de ING winkel. Plan je een leuk dagje uit of ben je op zoek naar een mooi cadeau? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen in de ING winkel. Daar kun je met ING Punten korting krijgen op meer dan 1.000 artikelen. Variërend van vakanties tot huishoudelijke apparatuur en van wijnen tot theater­bezoek.

Extraatje voor alle klanten

ING Punten zijn een extraatje voor alle klanten. Als je een betaal- en spaarrekening hebt, doe je automatisch mee. Goed om te weten: ING verdient niet aan de verkopen in de ING winkel.

Zo veel mogelijk voordeel

Elke week wordt de prijs van alle aanbiedingen vergeleken met het aanbod van 100 andere (web)winkels. Als het prijs­verschil te klein wordt, verdwijnt de aanbieding meteen uit de ING winkel. Bij veel producten staat een link naar Kieskeurig.nl, zodat je zelf met een simpele muisklik de prijs kunt vergelijken.

Cadeaus in de ING winkel

Ben je op zoek naar een nieuwe koeken­pan of donzen dekbed? In de ING winkel vind je aanbiedingen voor jong en oud, en voor allerlei interesses. Het is natuurlijk ook mogelijk om een mooi cadeau voor iemand anders te kopen, zoals een fraai horloge of een avondje naar de bioscoop. Je bestelling wordt gratis verzonden – naar jou of eventueel naar een ander adres. Zo scoor je punten met ING Punten!